Nederlandse restaurants

Restaurant Moeders

Traditionele Nederlandse gerechten geserveerd in een gezellig restaurant in huiskamerstijl. De muren in dit restaurant zijn volledig bedekt met fotolijsten van moeders. Een must als je Amsterdam bezoekt naar onze mening!

 

Ga naar website

'T Zwaantje

No-nonsense lokale favorieten in een klassiek bruin café. Zit tussen de oudere generatie Nederlanders en geniet van de ervaring.

 

Ga naar website

D’vijff Vlieghen

Elegante Hollandse gerechten op een moderne manier geserveerd. De chef werkt uitsluitend met lokale producten.

 

Ga naar website

Haesje Claes

Exclusief ouderwets Hollands eten. Dit restaurant bevind zich in zes historische gebouwen waardoor het voelt alsof je terug in de tijd reist wanneer je hier gaat eten. 

 

Ga naar website

Restaurant Greetje

Bij Restaurant Greetje kunt u op originele wijze en in een gemoedelijke sfeer genieten van traditioneel Hollandse gerechten die met een knipoog naar de moderne tijd zijn bereid.

 

Ga naar website

Van Dobben

Als je een traditioneel broodje kroket wilt proberen, is dit de plek om te bezoeken. Het wordt niet lokaaler dan dit oude familiediner, dat meer dan 70 jaar oud is.

 

Ga naar website

Wilde Zwijnen

Dit restaurant richt zich op authentieke Nederlandse gerechten met kwalitatieve seizoensproducten. De sfeer in het restaurant is modern en gezellig.

 

Ga naar website