Contact

Voor het beantwoorden van al uw vragen, voor speciale verzoeken en voor annuleringen kunt u contact opnemen met Hotel Nes via:

Telefoon: +31 20 6244773

E-mail: info@hotelnes.nl

 

Bereikbaarheid van het hotel:

Met het openbaar vervoer

Vanaf Schiphol Airport:

Neem de trein naar Amsterdam Centraal Station. Een enkel treinkaartje kost € 4,50 (online prijs) € 5,50 (bij een kaartautomaat)
voor meer informatie over treinkaartjes en dienstregelingen kunt u kijken op www.ns.nl

Vanaf Amsterdam Centraal Station:

U kunt met de tram naar ons hotel komen, nummer 4 en 14 stoppen op het Rembrandtplein. Dit is slechts 3 minuten lopen van ons hotel. Tickets zijn verkrijgbaar in de tram en de prijs is € 3,20 (1 uur) of € 8, - (24 uur)

Met de auto

Gebruik het volgende adres met behulp van uw GPS:

Kloveniersburgwal 137
1011 KE, Amsterdam

Vind ons op google maps

Parkeren

Parkeren in Amsterdam kan lastig en duur zijn. Hieronder hebben we enkele van de goedkoopste opties op een rijtje gezet om het u gemakkelijker te maken:


• De goedkoopste parkeergelegenheid in het stadscentrum is direct naast het Centraal Station. Deze parkeerplaats kost € 37,50 per dag en is ongeveer 14 minuten lopen van het hotel. het adres van deze garage is: Oosterdoksstraat 150. voor meer info: https://parkingcentrumoosterdok.nl/


• Een parkeerservice is beschikbaar bij de receptie. Informatie over dit externe bedrijf is verkrijgbaar bij het hotel. Valetparkeren kost € 35, - per dag.


• De dichtstbijzijnde parkeerplaats bij Hotel Nes is Stopera Waterlooplein. Deze garage kost € 65, - per dag en ligt op 5 minuten lopen van het hotel. het adres van deze garage is: Waterlooplein 28


• Een vierde mogelijkheid is om uw auto achter te laten op een P + R parkeerplaats (Parkeren en Reizen) net buiten het centrum van Amsterdam. Dit is de goedkoopste optie en kost € 1, -, maar ligt niet in het stadscentrum. Je ontvangt 2 gratis kaartjes voor het openbaar vervoer naar het centrum! Indien u langer dan één dag blijft, kunt u een meerdagenkaart kopen. Voor meer informatie: https://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-reizen

Contact

Neem contact op