Kamers

Hotel Nes biedt kamers in een prachtig 18e-eeuws grachtenpand. Comfortabel en gunstig gelegen midden in het hart van de historische stad Amsterdam. Geniet van een verbluffend uitzicht over de grachten terwijl u ontspant in uw knusse kamer in hotel Nes.

Algemene informatie over ons hotel.

Tweepersoonskamer

Knusse tweepersoonskamer in ons historische hoofdgebouw. Omdat het een monumentaal pand betreft, is elke kamer in deze categorie op zijn eigen manier uniek. Uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een korte stedentrip naar Amsterdam, is dit kamertype de perfecte keuze voor je verblijf. De kamer heeft twee comfortabele eenpersoonsbedden, uitzicht op de binnenplaats, een douche en een oppervlakte van ongeveer 11-15m².

Boek deze kamer

Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden

De goed uitgeruste kamer is 16 vierkante meter groot en is voorzien van twee comfortabele eenpersoonsbedden. De kamer is voorzien van een elektronisch kluisje, een wekker voor iPhones en Android-systemen, koffie- / theefaciliteiten, Bluetooth-luidsprekers, USB-laders, strijkfaciliteiten op aanvraag, een badkamer met haardroger en toilet, een telefoon, gratis draadloos internet, een flatscreen-tv en een wekservice.

Boek deze kamer

Tweepersoonskamer - Uitzicht op de Gracht

Knusse tweepersoonskamer gelegen aan de voorzijde van ons historisch hoofdgebouw. Omdat het een monumentaal pand betreft, is elke kamer in deze categorie op zijn eigen manier uniek. Uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een korte stedentrip naar Amsterdam, is dit kamertype de perfecte keuze voor je verblijf. De kamer heeft een comfortabel queensize bed, geweldig uitzicht op de gracht, een douche of bad en een oppervlakte van ongeveer 11-15m².

Boek deze kamer

Tweepersoonskamer (2 aparte bedden) - Uitzicht op Gracht

Gezellige tweepersoonskamer gelegen aan de voorzijde van ons historische hoofdgebouw. Omdat het een monumentaal pand betreft, is elke kamer in deze categorie op zijn eigen manier uniek. Uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een korte stedentrip naar Amsterdam, is dit kamertype de perfecte keuze voor je verblijf. De kamer heeft twee comfortabele eenpersoonsbedden, is bereikbaar met de lift, uitzicht op de gracht, een bad of douche en heeft een oppervlakte van ongeveer 11-15m².

Boek deze kamer

Tweepersoonskamer (2 aparte bedden) - Uitzicht op Gracht

Knusse tweepersoonskamer gelegen aan de achterkant van ons historische hoofdgebouw, deze kamer is alleen bereikbaar via een trap. Uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een korte stedentrip naar Amsterdam, is dit kamertype de perfecte keuze voor je verblijf. De kamer heeft twee comfortabele eenpersoonsbedden, uitzicht op de binnenplaats, een badkamer met douche en is ongeveer 15m² groot.

*** Let op: deze kamer is alleen bereikbaar via de trap, daarom krijgt u 5% extra korting ***

Boek deze kamer

Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden in Bijgebouw - Alleen Toegang via Trappen

Knusse tweepersoonskamer gelegen in ons monumentale bijgebouw. Omdat het een monumentaal pand betreft, is elke kamer in deze categorie op zijn eigen manier uniek. Uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een korte trip vanuit huis, is dit kamertype de perfecte keuze voor uw verblijf. De kamer heeft twee comfortabele eenpersoonsbedden, uitzicht op de straat, een badkamer met douche en een oppervlakte van ongeveer 11-14m².


*** Let op: deze kamer is alleen bereikbaar via de trap, daarom krijgt u 5% extra korting ***

Boek deze kamer

Eenpersoonskamer

Perfecte kamer voor de individuele reiziger. Gelegen in ons historische hoofdgebouw, is elke kamer in deze categorie uniek. De eenpersoonskamer is uitgerust met een comfortabel eenpersoonsbed, uitzicht op de binnenplaats, een badkamer met douche en heeft een oppervlakte van ongeveer 10m².

Boek deze kamer

Eenpersoonskamer - Uitzicht op gracht

Perfecte kamer voor de individuele reiziger. Gelegen op de bovenste verdieping van onze historische hoofdgebouwen, heeft deze kamer het beste uitzicht over de Amstel. De eenpersoonskamer is voorzien van een comfortabel eenpersoonsbed, uitzicht op de gracht, een badkamer met douche en heeft een oppervlakte van ongeveer 10-11m².

Boek deze kamer

Eenpersoonskamer - Alleen Toegankelijk via Trap

Perfecte kamer voor de individuele reiziger. Gelegen aan de achterkant van ons historische hoofdgebouw, is deze kamer alleen bereikbaar via een trap. De eenpersoonskamer is uitgerust met een comfortabel eenpersoonsbed, uitzicht op de binnenplaats, een badkamer met douche en heeft een oppervlakte van ongeveer 11m².


*** Let op: deze kamer is alleen bereikbaar via de trap, daarom krijgt u 5% extra korting ***

Boek deze kamer

Driepersoonskamer - Bijgebouw - Enkel toegang via trappen

Ruime driepersoonskamer, gelegen in ons monumentale bijgebouw. Deze kamer heeft 3 comfortabele eenpersoonsbedden en is perfect voor reizigers die in kleine groepen reizen. Het biedt een waanzinnig uitzicht over het Amstelkanaal, een badkamer met douche en is circa 26 m² groot.

*** Let op: deze kamer is alleen bereikbaar via de trap, daarom krijgt u 5% extra korting ***

Boek deze kamer

Vierpersoonskamer

Een ruime 4-persoonskamer in ons historisch hoofdgebouw. Deze kamer heeft vier comfortabele eenpersoonsbedden en is de perfecte kamer voor een gezellig uitje met het gezin. De kamer is bereikbaar met de lift, heeft zicht op onze binnenplaats, een badkamer met douche en is ongeveer 24m² groot.

Boek deze kamer

Deluxe Vierpersoonskamer - Uitzicht op Gracht

Unieke slaapkamer met 2 verdiepingen en een trendy design, gelegen aan de voorzijde van ons historisch hoofdgebouw. Deze ruime kamer heeft een kingsize bed en twee comfortabele eenpersoonsbedden. De perfecte kamer voor een gezellig uitje met het gezin. De kamer heeft uitzicht op de gracht, een badkamer met douche en is ongeveer 32m² groot.

Boek deze kamer