Burgers en comfortfood

The Butcher

Deze in Amsterdam opgerichte burgerbar breidt zich snel uit met locaties in Berlijn en Ibiza. De chef-koks werken uitsluitend met Aberdeen Angus-rundvlees van de hoogste kwaliteit, maar elk aspect krijgt de aandacht die het verdient van ‘de slagers in de keuken. Van de mix van kruiden en verse groenten tot de geheime kenmerkende saus en  het zelfgemaakte semi-briochebrood.

 

Ga naar website

Lombardos

Sommigen zeggen dat het de beste burger van Amsterdam is. Als je eenmaal een burger hebt geprobeerd, kom je gegarandeerd terug om de rest van het menu te proberen. Ook al lijken de hamburgers de show te stelen, mogen de sandiches echt niet vergeten worden. De ‘’ Silly Cheese steak ’is een favoriet onder de selectie heerlijke sandwiches.

 

Ga naar website

Rotisserie

Een van de beste ''guilty pleasure'' bars in de stad. Bekend om hun sappige, aan het spit geroosterde kip, burgers met dubbele patty en "turbocheesefries". Hoewel het nauwelijks gezond is, haalt Rotisserie Amsterdam de junk uit ‘junk food’ door ingrediënten van de beste kwaliteit te gebruiken en alles - ja zelfs de sauzen, augurken en broodjes - helemaal zelf te maken.

 

Ga naar website