Japanse restaurants

De Japanner

Populaire hotspot voor de locals, Japanse tappas stijl restaurant. Ook erg leuk voor een borrel in de avond. Alleen binnenlopen, reserveren alleen mogelijk tot 19:00.

 

Ga naar website

Tokyo Ramen Takeichi

Japanse ramen restaurant beroemd om hun heerlijke kippenbouillon. Door de populariteit van hun soep hebben ze nu 3 winkels in Amsterdam. Vanwege de authentieke kwaliteit wordt dit restaurant veel bezocht door Japanse klanten.

 

Ga naar website

Otemba

Fast, fine and fancy Ramen. Deze Ramen-winkel werd geopend door 2 broers en een zus met een fascinatie voor de Japanse keuken. Ze maken heerlijke, klassieke Japanse gerechten, maar met een moderne, westerse twist. Een aanrader is de langoustine gyoza met oude Amsterdamse kaas!

 

Ga naar website

Yakitori La kushi

Van veganisten tot vleesliefhebbers, ervaar de ware smaak van handgemaakte Japanse keukens, zoveel mogelijk bereid met lokaal verse ingredienten. Proef de geheime recepten uit het Oosten met een Hollands tintje. Dit restaurant maakt gebruik van authentieke Japanse bintochan-houtskool, waardoor de gerechten een verbazingwekkende diepte en smaak krijgen.

 

Ga naar website