Amsterdam

Amsterdam heeft enorm veel te bieden op het gebied van cultuur, restaurants, uitgaansgelegenheden en mooie bezienswaardigheden!

We houden van onze stad en zijn constant op zoek naar nieuwe hotspots in onze omgeving. We delen graag enkele van onze topkeuzes met u!

Omdat hotel Nes in het hart van Amsterdam ligt, is het mogelijk om naar bijna alle delen van de stad te wandelen. Wil je wat sneller zijn of wellicht juist iets verder gaan? Huur een fiets bij hotel Nes voor een gereduceerd tarief!

 

Restaurants

Wij houden van lekker eten in Amsterdam en willen dat jij er ook van geniet! Om je de best mogelijke eetervaring in Amsterdam te geven, hebben we een paar van de meest populaire restaurants in de stad geselecteerd!

 

Bekijk restaurants

Bezienswaardigheden

Hotel Nes is het perfecte startpunt om Amsterdam en omgeving te verkennen. Amsterdam heeft zoveel meer te bieden naast de bekende toeristische attracties en hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet op deze pagina.

 

Bekijk bezienswaardigheden

Kunst en cultuur

De artistieke scene van Amsterdam dateert uit de 13e eeuw en heeft voor iedereen iets te bieden. Dompel jezelf onder in kunst en cultuur bij beroemde musea, historische bezienswaardigheden en niet te missen tentoonstellingen.

 

Bekijk kunst en cultuur

 

 

Hotel Nes Livecam

Geniet van het prachtige uitzicht over Amsterdam via de livecam op het dak van Hotel Nes!

 

Bekijk livecam

Kunst en Cultuur